Miquel Iceta presenta al Prat les mesures d’ocupació del programa electoral del PSC
5 de desembre de 2017
Víctor Asensio

Entre aquestes destaca la millora de 100MIL contractes laborals. Això passa per la regularització de llocs de feina, la convertibilitat de contractes temporals en indefinits així com mitges jornades en jornades completes. Els socialistes també proposen per garantir-ho augmentar en un 5% els mitjans humans i materials a les Inspeccions de Treball. Iceta ha presentat totes aquestes mesures en una trobada a la seu del PSC del Prat acompanyat pel portaveu socialista a l'Ajuntament, Juan Pedro Pérez, que ocupa la 39ena posició per la demarcació de Barcelona. Els Socialistes afronten la campanya amb optimisme i en especial després de la darrera enquesta del CIS d'acord amb la qual el PSC seria el partit que més creix en intenció de vot.

Miquel Iceta presenta al Prat les mesures d’ocupació del programa electoral del PSC
5 de desembre de 2017
Víctor Asensio
DESTACAT
Radiofórmula
Éxits sense interrupcions
ESCOLTAR EN DIRECTE
Radiofórmula
Éxits sense interrupcions

Els models d’habitatge cooperatiu centren una jornada a Promoció Econòmica

La Cooperativa Obrera de Viviendas ha organitzat la setena Jornada d’habitatge de la COV, emmarcada en la programació del Maig Cooperatiu, al Centre de Promoció Econòmica. Una trobada on s’han exposat les diferents modalitats d'accés a l'habitatge cooperatiu de propietat, propietat temporal, cessió d’ús i lloguer. I és que l’accés a un habitatge assequible continua sent un tema prioritari per a la ciutadania i les administracions públiques a Catalunya.

D’on ve el nom de “zonilla”? L’oci nocturn als vuitanta i noranta hi té molt a veure

Al Prat de Llobregat poca gent sap ubicar l’Avinguda del Doctor Gallart i Monés. En canvi, tothom coneix “La Zonilla”. I és que aquest és el nom amb què es coneix popularment aquesta avinguda des de fa dècades, quan era el punt central de l’oci nocturn pratenc. Allà se situava la coneguda discoteca “Halley”, un exitós local que aplegava joves pratencs i de les ciutats de l’entorn.