Fina Birulés inaugura la 10a edició del cicle Formant Espais de Dones
26 de gener de 2017
Anna Colominas

La filòsofa i professora Fina Birulés ha inaugurat la desena edició del cicle Formant Espais de Dones amb la conferència "Les dones i el poder polític. Entre la igualtat i la llibertat". Una qüestió lligada al seu darrer llibre "Entreactes entorn de la política, el feminisme i el pensament".

Fina Birulés inaugura la 10a edició del cicle Formant Espais de Dones
26 de gener de 2017
Anna Colominas
DESTACAT
Notícies en Xarxa
Edició cap de setmana · Informació de proximitat
ESCOLTAR EN DIRECTE
Notícies en Xarxa
Edició cap de setmana · Informació de proximitat

Arrenca la campanya electoral pels comicis del 12 de maig al Parlament de Catalunya

Avui ha arrencat la campanya electoral pels comicis del 12 de maig al Parlament de Catalunya. En total hi ha 16 candidatures de les quals la meitat tenen representació a la cambra i sis menys que als comicis del 2021. Entre elles diverses persones vinculades al Prat com l’alcalde Lluís Mijoler Martínez que va de número 2 per la coalició Comuns Sumar. D’altra banda, el portaveu del PP a l’Ajuntament, Miguel Ángel Ochoa Oliva repetirà a la llista dels populars i va de número 49, i el de VOX Rafael Millán Carracedo va de número 21. De la seva banda, la cap de llista de Recortes Cero és la pratenca Pascuala Gómez Iniesta.

El TSJC obliga a reordenar la mobilitat de la platja del Prat

A partir del proper 17 de maig es tancarà l’accés en vehicle al passeig de la platja a partir de la darrera rotonda, la que hi ha a tocar del Centre Municipal de Vela. La mesura respon a les diferents sentències del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, ara confirmades en ferm pel Suprem, que a instàncies de la Direcció General de Costes considera aquest vial com a part del propi litoral.