1.700 tiquets venuts a la 11a Festa de la Carxofa
11 d'abril de 2016
Redacció

Un any més, el Fondo d'en Peixo ha estat l'escenari de la Festa de la Carxofa que enguany ha celebrat la seva ONZENA edició. Un esdeveniment familiar i festiu que ha estat un èxit de participació amb 1.700 tiquets venuts i amb la col·laboració de 8 entitats, el que suposa dos més respecte a l'any anterior.

1.700 tiquets venuts a la 11a Festa de la Carxofa
11 d'abril de 2016
Redacció
DESTACAT
Reggae Sessions Radio
Amb Oriol Galmes
ESCOLTAR EN DIRECTE
Reggae Sessions Radio
Amb Oriol Galmes

D’on ve el nom de “zonilla”? L’oci nocturn als vuitanta i noranta hi té molt a veure

Al Prat de Llobregat poca gent sap ubicar l’Avinguda del Doctor Gallart i Monés. En canvi, tothom coneix “La Zonilla”. I és que aquest és el nom amb què es coneix popularment aquesta avinguda des de fa dècades, quan era el punt central de l’oci nocturn pratenc. Allà se situava la coneguda discoteca “Halley”, un exitós local que aplegava joves pratencs i de les ciutats de l’entorn.

Victòria i subcampionat pels equips del Prat Triatló 1994 en el 28e Triatló Ciutat del Prat

Victòria de l'equip femení i subcampionat per l'equip masculí del Prat Triatló 1994 en la 28a edició del Triatló Ciutat del Prat que ha acollit la platja del Prat aquest cap de setmana. Una prova que representa la segona jornada del Campionat de Catalunya per equips i que està organitzat pel club Pratenc. Una cita molt important, ja que en l'edició d'enguany se celebren 30 anys del Prat Triatló 1994